Home AanmeldenSite Aanpassen Kontakt
Zie ook:
Ga naar Wie is mijn Slager.nl
 
Wie is mijn bakker.nl

Zoek de Bakker bij u in de buurt
foto
Bakkerij Demo

Veel gestelde vragen

Kan ik ook via de internet site bestellen?

Ja, dit kan via de reactie pagina op de bakkersite. Vaak heeft u vragen m.b.t. uw bestelling en omgekeerd zal soms ook de bakker vragen voor u hebben. Niet omdat de bestelling niet duidelijk zou zijn, maar een warme bakker biedt vaak uitgebreide mogelijkheden en variaties m.b.t. uw bestelling. Het zou ondoenlijk zijn alle mogelijkheden en variaties op de site te vermelden. Vandaar dat de bakker vaak de voorkeur geeft aan telefonisch contact. Het staat u natuurlijk vrij om toch via de reactie pagina te bestellen.

Ik mis een bakker, wat moet ik doen?

Dagelijks wisselt het bakkersbestand in Nederland. Bakkerijen kunnen worden gesloten of er vindt een verhuizing plaats. Wij doen ons best om dit bestand zo actueel en volledig mogelijk te laten zijn. Maar met uw hulp gaat dat nog beter. Ziet u een onvolkomenheid, meldt u dit dan even via de rubriek op de homepagina bij ?Aanmelden?. Uw reactie zullen wij dan zo snel mogelijk verwerken. Bij voorbaat dank!

Moet ik altijd via ?www.wieismijnbakker.nl?naar de bakkerssite?

Nee, dat hoeft niet. U kunt altijd rechtstreeks naar de site wanneer u de juiste naam van de site(url.naam)gebruikt; dus www??. U mist dan wel de (aantrekkelijke) mogelijkheden van de rubrieken van de voorpagina. Die zult u dan niet zien.

Kan ik iedere bakker op internet vinden?

Ja. In principe zorgen wij ervoor dat alle zelfstandige bakkers in Nederland te vinden zijn met hun naam en adres via de eerste pagina van www.wieismijnbakker.nl. Dit betekent niet dat alle bakkers ook een website hebben. Die keuze maken zij zelf.

Hoe reageer ik naar ?www.wieismijnbakker.nl? let op: bakker!!!

Via ?Contact?op de eerste pagina van deze site kunt u reageren. U kunt ook nu rechtstreeks reageren door op ?HIER? te klikken.

Worden de bakkerssites vaak vernieuwd?

Jazeker. De sites worden minimaal 4 maal per jaar aangepast met nieuwe foto?s en teksten over de onderwerpen die op dat moment weer interessant zijn. Er zijn bakkers die hun weekadvertentie op de site hebben staan. Die wisselen wekelijks. Wanneer er iets belangrijks te melden is, zal dat zo spoedig mogelijk op de site te zien zijn. Het is dus van belang om regelmatig naar nieuwe meldingen te kijken.

Ik zie de site van mijn eigen bakker niet. Hoe kan dat?

Een bakker beslist zelf of hij een eigen site wil met zijn eigen foto?s en tekst. Het kan dus voorkomen dat u zijn naam wel vindt op de voorpagina van ?www.wieismijnbakker.nl?, maar dat er achter zijn naam geen verwijzing staat naar zijn sitenaam. Wellicht kunt u hem daarop aanspreken en is dat voor hem een reden zijn site te (laten) plaatsen.

Bestaan er vergelijkbare zoekmachines?

Ja. Zoekt u een slager, dan kunt u die vinden onder: www.wieismijnslager.nl. De zoekmachine is vergelijkbaar met deze zoekmachine. Zie de ?www.wieismijnslager.nl? banner op de Home pagina.

Tuna & Donuts
TiscaliTiscali