Home AanmeldenSite Aanpassen Kontakt
Zie ook:
Ga naar Wie is mijn Slager.nl
 
Wie is mijn bakker.nl

Zoek de Bakker bij u in de buurt
foto
Bakkerij Demo

Zoekwijzer

Hoe werkt u optimaal met deze site?

Hier volgen enkele praktische tips:

U zoekt:
Een bakker waarvan u de bedrijfsnaam weet:

Geef bij bedrijfsnaam alleen de naam van de bakker (u hoeft geen ander veld in te vullen) en klik op enter of met de cursorpijl op het "zoeken" icoon. Alle bakkers met die naam in Nederland verschijnen in beeld. Kies vervolgens de gewenste bakker door op deze naam te klikken. Alleen de bakkers met een domeinnaam onder hun naam hebben een site op internet. Deze staan altijd als eerste vermeld.

Een bakker in een bepaalde plaats:

Geef bij plaatsnaam de naam van de plaats waar u een bakker zoekt (u hoeft geen ander veld in te vullen) en klik op enter of met de cursorpijl op het "zoeken" icoon. Alle bakkers uit die plaats verschijnen in beeld. Kies vervolgens de gewenste bakker door op deze naam te klikken. Alleen de bakkers met een domeinnaam onder hun naam hebben een site op internet. Deze staan altijd als eerste vermeld.

Een product, eventueel specifiek in één provincie:

Klik op het pijltje van de "drop down" van assortiment. Maak één keuze uit het assortiment en klik op deze naam. Kies alleen bij assortiment op het betreffende woord. Eventueel kunt u de provincie. Klik hiervoor op het pijltje van de "drop down" van Provincie. Maak één keuze uit de provincies. Klik op enter of met de cursorpijl op het "zoeken" icoon.

U wilt rechtstreeks naar de bakker die in "In de schijnwerper" vermeld staat:

Klik op de afgebeelde foto van deze bakkerij of op de tekst "Ga naar deze bakker" U komt op de site van deze bakker.

In het linker tableau vindt u:

Bij "Wie zijn wij " ………….. Vindt u uitleg over het doel van deze site en gegevens over onze organisatie.

Bij "Zoekwijzer" ……………. Vindt u uitleg over hoe u eenvoudig en doeltreffend deze site kunt gebruiken. Eveneens kunt u alle mogelijkheden van deze site ontdekken.

Bij "Veel gestelde vragen"…..Proberen wij antwoord te geven op de vragen die ons de laatste tijd regelmatig gesteld zijn.

Bij "Recepten"………………Vindt u, u raadt het al, allerlei recepten; eenvoudig te bereiden en zeer smakelijk.

Bij "Tips en trucs"……….….Geven wij u adviezen voor smakelijke en voedzame maaltijden en adviezen om uw maaltijden efficiënter te bereiden.

Bij "Wist u dat"………………Komt u wetenswaardigheden tegen die op een of andere manier verband houden met het bakkersvak.

Bij "Links"………………….Krijgt u een aanbod van aanverwante sites. U surft dan via het internet naar de betreffende site en verlaat op dat moment deze site. Via" terug" kunt u toch op deze site terugkomen.

Bij "Wijzigingen site"……...Kunnen bakkers wijzigingen doorgeven. Zij hebben hiervoor een wachtwoord. Voor u als consument is deze pagina niet te gebruiken.

Rechtsboven vindt u:

Bij "Aanmelden"…………....De mogelijkheid voor nieuwe slagerijen om zich aan te melden. Komt u als consument toch een fout in onze site tegen, dan kunt u dat hier aan ons doorgeven. Wij danken u bij voorbaat voor deze moeite. Op deze manier blijft de site up-to-date.

Bij "Contact"……………….. Heeft u de mogelijkheid om ons te bereiken met een e-mailbericht op Info@wieismijnbakker.nl.

Tuna & Donuts
Tiscali Bon Vivant in-site